ΠΡΟΦΙΛ

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Ξεκινώντας ως λογιστής ο κ. Μουμτζίδης Μιχάλης με το χειρόγραφο σύστημα παρακολούθησης των οικονομικών στοιχείων των εταιρειών και εν συνεχεία από το 1985, όταν ξεκίνησε να μπαίνει στον οικονομικό τομέα των ελληνικών επιχειρήσεων η μηχανογράφηση και γενικότερα η πληροφορική, μπορούσε να δει άμεσα τις δυσκολίες που αντιμετώπιζαν οι επιχειρήσεις. Έτσι, αποκτώντας όλο και βαθύτερη γνώση των Dos εφαρμογών της τότε ακμαζούσας Computer Logic AE και αναγνωρίζοντας τα προβλήματα στη μηχανογράφηση που αντιμετώπιζαν οι πελάτες υπό τη σκοπιά του λογιστή, τέθηκε ως στόχος του η ανάληψη της ευθύνης της πλήρους μηχανογράφησης των επιχειρήσεων. Από το 1988 έως και σήμερα πραγματώνεται ο στόχος της πλέον Business Com στο χώρο των μηχανογραφήσεων για την επίλυση των προβλημάτων αλλά και της προσαρμογής στα μέτρα κάθε επιχείρησης τη μηχανογράφηση εκείνη που αποτελεί τη βάση λειτουργίας μιας υγιούς επιχείρησης.

Αναγνωρίζοντας τον σημαντικό ρόλο της πληροφορικής σε κάθε επιχείρηση και τον καθοριστικό της ρόλο, το προσωπικό μας λειτουργεί με αμεσότητα και αξιοπιστία όσον αφορά τον τρόπο ολοκλήρωσης εργασιών. Έτσι επιτυγχάνεται η συνεχής μας επιδίωξη της ανάπτυξης σχέσεων αμφίδρομης εμπιστοσύνης καθώς και η εύρυθμη λειτουργία που προκύπτει από την προσαρμογή των ανάλογων υπηρεσιών/την επιλογή των κατάλληλων προϊόντων σύμφωνα με τις ανάγκες κάθε επιχείρησης στο πέρασμα των δεκαετιών.

Η εξέλιξη της τεχνολογίας αποτελούσε και αποτελεί πρόκληση για τη Business Com με σκοπό λειτουργίας της εδώ και δεκαετίες να είναι η παροχή ολοκληρωμένων λύσεων πληροφορικής, που περιλαμβάνει μηχανογραφήσεις, μηχανοργανώσεις, υπηρεσίες cloud και web hosting όπως επίσης και δημιουργία web sites και e-shops από καταρτισμένη ομάδα σε κάθε τομέα, για κάθε μορφής επιχείρηση.

ΠΕΛΑΤΕΣ

xtr (2)
decostar
marxyl
sebago
apothiki365
zaxariadis
red-courier
Magnitech200x200(2)
manopoulos
hali200x200
okeanos200x200(2)
okeanosnew200x200(2)

PARTNERS

azure (1)
softone (2)
woocommerce200x200
kaspersky1
brother2
zebra200x200